Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Houstrup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Houstrup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 139 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 2500 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Houstrup Vestjylland Danmark

Dejligt stråtækt sommerhus i 2 plan, der opfylder hele familiens krav til en pragtfuld ferie tæt på en af Jyllands bedste sandstrande. Huset er forsynet med VARMEPUMPER, SOM GIVER MEGET LAVT FORBRUG AF EL. Huset ligger fredfyldt på en stor grund direkte ind til klitplantage. Stor åben terrasse med diverse havemøbler. I stueetagen er der hvidmalede, vandskurede vægge, ludbehandlede trælofter og gulvtæpper overalt, dog behageligt klinkegulv i køkken og baderum. Trævægge, trægulve og trælofter på 1. sal. Pool-afdelingen tilfredsstiller alle specielle ønsker: modstrømsanlæg, børnepool (ikke adskilt) og god plads i swimmingpoolen (6,0 x 3,0 x 1,35 m). 6-pers. standvandsspa, samt direkte adgang til sauna og et af de to badeværelser med bruser og gulvvarme. Det velforsynede køkken er funktionelt udstyret med mikrobølgeovn, opvaskemaskine, fryser og varmluftovn samt indgang og udsigt til den herlige pool-afdeling. Opholdsstuen, der har en fantastisk udsigt til plantagen, indeholder ud over udgangen til den store terrasse brændeovn, TV tilsluttet fællesantenne, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller, samt helt nye lædermøbler. Desuden vaskemaskine, tørretumbler, solarium og gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes) til rådighed. Til børnene er der barneseng, høj barnestol, sandkasse, fodboldspil, og til hele familien en stor græsplæne, der giver uanede muligheder. Huset ligger i et meget naturskønt område, hvor der både er muligheder for at besøge den dejlige sandstrand og den idylliske Ringkøbing Fjord, som begge ligger få kilometer væk.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i HoustrupHoustrup ferie
Houstrup er et naturrigt sommerhusområde i fredfyldte omgivelser, der ligger lige op til den smukke Blåbjerg Klitplantage som er et stort fredet naturområde med pragtfulde klitter, blå søer, lyngklædte hedearealer og varieret skov.

Henne Strand by som ligger tæt på Houstrup har et væld af butikker og shoppingmuligheder, bl.a. tøj, sko, brugskunst, ravsliberi og daglivarebutikker. Butikkerne ligger på hovedgaden med et hyggeligt centralt placeret torv hvor man kan sætte sig og nyde livet.

Den 16 km lange badestrand på vestkysten er en af europas fineste og reneste badestrande. Her kan hele familen dyrke aktiviteter eller slappe af ved de bløde sandklitter. Stranden er skabt til både badeliv, spadsereture og drageflyvning.
I sommerperioden er der livreddertårne på stranden.

Der er mange afmærkede vandre- og cykelstier i den smukke hede og klitnatur. Blåbjerg Klitplantage ligger i gå- eller cykelafstand fra Houstrup.
Det blå Bjerg, Blåbjerg, som plantagen har navn efter, er landets højest beliggende klit med toppen 64 meter over havet. Kun den øverste del er flyvesand, der hviler på en bakke. Blåbjerg fungerede tidligere som sømærke, fordi det tydeligt kunne ses fra havet. Bjerget har sit navn, fordi det på afstand ligner et fjernt, blåt bjerg.

I nærheden finder I Ringkøbing fjord, Varde, Esbjerg, golfbane og mulighed for lystfiskeri. I dette område findes en fantastisk varieret natur. Her er hav og klitter, fjord, hede og plantage.

Sommerhuse i Houstrup ligger primært i de charmerende hedelandskaber. Der findes en del lokale feriehusudlejningsbureauer. Privat sommerhusudlejning er også en mulighed for en billig ferie.


Video - Houstrup Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !