Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Højer Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Højer
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 103 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1500 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Højer Sønderjylland Danmark

På en 1300 m2 stor havegrund lige i udkanten af den smukke marskby Højer ligger dette hyggelige, ældre, 2-plans sommerhus i sten, bygget i 1952 og totalt moderniseret i 2006 med bl.a. nyt badeværelse og møblement. Til huset hører overdækket terrasse med udekøkken samt grill, havemøbler, stor sandkasse med legesager og gynge til børnene. Huset er indrettet som lystfiskerhus med et redskabsrum med en stor fryser og fiskerenseplads. Fra huset er der udsigt til diget i marsken. Indvendigt er der trægulve samt malede vægge og lofter. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Køkkenet er bl.a. udstyret med opvaskemaskine og varmluftovn. Den lyse stue er indrettet med TV med parabol (digital - 4 danske og 15 tyske programmer) samt stereoanlæg med CD-afspiller. Gratis, trådløs ADSL-internetforbindelse (computer skal medbringes). På 1. sal er der 2 gode soverum; 1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. På reposen er der opstillet en køjeseng. Desuden barneseng og høj barnestol til rådighed. Huset opvarmes med naturgas. Gratis sengelinned forefindes i huset. Et dejligt sommerhus i det sydvestlige hjørne af Sønderjylland med god plads til den kræsne familie. Området byder på mange muligheder for såvel naturelskeren, lystfiskeren og jægeren samt for dem, der blot ønsker at slappe af ved Vadehavet, hvor I bl.a. kan samle østers. Huset ligger tæt ved den nye nationalpark, sluserne, ca. 2500 m fra lystbådehavnen i Højer og tæt ved saltvandssøen, hvor der er rige muligheder for at opleve fuglelivet. Ca. 3000 m til børnevenlig strand.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i HøjerKroen
Højer er en by i Sønderjylland med 1.265 indbyggere (2010), beliggende i Tøndermarsken nær Vadehavet. Byen ligger i Tønder Kommune og tilhører Region Syddanmark. Højer er en gammel marskby, opført bag diger og befinder sig i ét af de mest tyndt befolkede områder i Danmark. Den er i dag en lille industriby med bl.a. møbelfabrikker og virksomheden Højer Pølser, der kendes for sine sønderjyske pølser i det meste af landsdelen.

Højer byder på flere seværdigheder. Højer Kirke er en tufstenskirke bygget i anden halvdel af 1200-tallet. I 1300-tallet fyldte man jord op omkring bygningen for at forhindre den i at blive ramt af stormflod, hvad der får kirken til at syne lavere end den er. En anden seværdighed i byen er Højer Mølle, der er en restaureret hollandsk vindmølle fra 1857. Med sin højde på 22 m regnes møllen som én af Nordeuropas højeste af sin slags. I tilknytning til møllen ligger Højer Mølle- og Marskmuseum med udstillinger om bl.a. sluser, marsken, stormflod og om bådfolkene på egnen. Ved Torvet i byen finder man Højer Rådhus der er en lille stråtækt bygning fra 1803, og i Møllegade findes Kiers Gaard, en statelig marskgård opført i 1760, men med en baggrundshistorie der rækker tilbage til 1400-tallet.

Generelt er Højer by præget af gamle huse og gårde fra 1700- og 1800-tallet. Ét af dem er byens ældste hus, Lises Hus, bygget i 1708. I husets have findes en rekonstruktion af Højers gamle bybrønd fra 1807. I Nørregade ligger Hindrichsens Gaard, en bygning fra 1760 med et særegent gavlhus og et stort stråtag. Bygningen tjente i mange år som byens købmandsgård.

Lidt syd for Højer løber Vidåen videre vestpå gennem marsken til Højer Sluse og helt ud til digerne ved Vidå Sluse. Ved sidstnævnte sluse findes en naturudstilling om Vadehavet og marsken, og om sommeren kan besøgende komme på sælobservation med udflugtsbåde.

Fra Højer er der 8 kilometer til Rudbøl, 12 til Tønder og godt 26 til SkærbækVideo - Højer Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !