Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Haurvig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Haurvig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 70 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Haurvig Vestjylland Danmark

Virkelig dejligt sommerhus i træ med bl.a. 2-pers. spa og sauna, bygget i 1995, beliggende på en dejlig natur-/klitgrund, kun 500 m fra vandet. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der gulvtæpper overalt, dog er der vinyl i køkkenet. Væggene og lofterne er beklædt med ludbehandlet træ. Veludstyret og rummeligt køkken, som bl.a. indeholder opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser. I huset er der et stort og dejligt badeværelse med 2-pers. spa (m/gennemløb), bruseniche, opvarmet klinkegulv, vaskemaskine og tørretumbler. Herfra er der direkte adgang til husets sauna. Hyggelig og pænt møbleret opholdsstue med brændeovn, DVD-afspiller og TV med parabol (digital). Desuden er der solarium, barneseng og høj barnestol til rådighed. I huset er der 3 soverum: 2 med hver 1 dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Sandkasse og gynge. Et godt sommerhus i dejlige omgivelser.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Haurvig
Video - Haurvig Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !