Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Haurvig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Haurvig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 75 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 2500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Haurvig Vestjylland Danmark

Pænt sommerhus i sten, bygget i 1979 og renoveret i 2000, beliggende på en kuperet, åben naturgrund mellem hav og fjord. Til huset hører overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der gulvtæpper og vægge og lofter er beklædt med træ. Badeværelse med bruseniche. Køkkenet er kombineret med stuen og bl.a. udstyret med opvaskemaskine, fryser og komfur med keramiske kogeplader. Opholdsstuen indeholder brændeovn samt TV med parabolantenne. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 2 værelser med 2 enkeltsenge. Til børnene er der barneseng, sandkasse, gynge og legehus. Gode surf- og fiskemuligheder i området.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Haurvig
Video - Haurvig Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !