Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Haurvig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Haurvig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 90 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Haurvig Vestjylland Danmark

Dejligt, velholdt sommerhus med spa og sauna! Huset er opført i 1994 og er beliggende på en skøn natur-/klitgrund - kun 200 m fra Ringkøbing Fjord. Stort, dejligt terrasseareal med havemøbler og gode læmuligheder. Overalt er der fyrretræslofter og -vægge. Trægulve, dog gulvtæppe i værelserne. Det veludstyrede køkken indeholder bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser. I den hyggelige og pænt møblerede opholdsstue er der brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller samt TV med parabol (digital). Dejligt badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche, gulvvarme og direkte adgang til sauna. Gæstetoilet med gulvvarme. Endvidere er der vaskemaskine, tørretumbler, barneseng og høj barnestol. 3 gode soverum; 2 med dobbeltsenge og 1 med 2 enkeltsenge. Til børnene er der sandkasse og gynge. Varmepumpe installeret. Et personligt og hyggeligt indrettet sommerhus, der er velegnet til en afslappende ferie på alle tider af året - med en skøn beliggenhed.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Haurvig
Video - Haurvig Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !