Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Haurvig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Haurvig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 110 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Haurvig Vestjylland Danmark

Dette lyse og venlige luksussommerhus med spa og sauna, bygget i 1993, renoveret i 1999 og igen i 2008, ligger på en dejlig naturgrund - kun 250 m fra fjorden og 900 m fra havet. Der hører såvel overdækket som åben terrasse med havemøbler til huset. Indvendig er vægge og lofter nymalede. Der er flotte italienske klinkegulve med gulvvarme i opholdsstue, køkken og gang samt nye trægulve på værelserne. Kombineret køkken/stue med bl.a. brændeovn. I køkkenet er der desuden opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn. Stuen er møbleret med flotte møbler, radio med CD-afspiller, video, DVD-afspiller og TV med parabol (digital - viasat). Badeværelse med gulvvarme, 2-pers. spa, bruseniche og direkte adgang til sauna. Ekstra toilet med håndvask og gulvvarme. I huset findes endvidere gratis, trådløs ADSL-internetforbindelse (egen computer medbringes), vaskemaskine, tørretumbler, solarium, barneseng, høj barnestol, telefax og telefon med tæller. Til børnene er der gynger og sandkasse. Et hyggeligt og godt indrettet sommerhus, der er velegnet til såvel 1 som 2 familier på alle tider af året.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Haurvig
Video - Haurvig Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !