Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Harboøre Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Harboøre
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 70 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Harboøre Vestjylland Danmark

Pænt sommerhus i træ, bygget i 1976 og renoveret i 2005, beliggende på en dejlig, stor klit-/naturgrund kun ca. 300 m fra det brusende Vesterhav med alle dets aktivitetsmuligheder. Til huset hører dejligt, sydvendt, såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendig er vægge og lofter beklædt med træ. Trægulve i hele huset. Pænt badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen og bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og komfur med keramiske kogeplader. Opholdsstuen er indrettet med pæne møbler, brændeovn, DVD-afspiller, TV med parabol (digital) og video. Sovepladserne fordeler sig på 2 gode soverum med dobbeltseng samt 1 med køjeseng. Barneseng, sandkasse og gynge til børnene. Et dejligt sommerhus i et attraktivt sommerhusområde, hvor der er gode muligheder for at bade, fiske og vandreture i naturen og shopping i den nærliggende by Lemvig. Huset ligger endvidere tæt på golfbane.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Harboøre
Video - Harboøre Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !