Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Harboøre Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Harboøre
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 105 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Harboøre Vestjylland Danmark

Pænt sommerhus i træ, bygget i 1975, renoveret 2004, beliggende på en stor naturgrund - kun 300 m fra en dejlig sandstrand. Til huset hører der en stor terrasse med havemøbler. Indvendig er vægge og lofter beklædt med træ. Gulvene er belagt med tæpper, dog vinylgulv i køkkenet. Badeværelse med badekar og bruser. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen. Opholdsstuen indeholder brændeovn, TV med parabol (digital) og video samt stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 3 soveværelser; 2 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Der er barneseng og høj barnestol til rådighed. På grunden er der sandkasse og gynge til børnene. Hyggeligt sommerhus tæt ved stranden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Harboøre
Video - Harboøre Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !