Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Grærup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Grærup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 74 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 450 Afstand til indkøb 3500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Grærup Vestjylland Danmark

På en naturgrund på den jyske vestkyst mellem Vejers Strand og Henne Strand ligger dette hyggelige sommerhus i træ, opført i 1985 og løbende moderniseret. Indvendigt er gulvene belagt med klinker med løse tæpper, og vægge og lofter er beklædt med ludbehandlet træ. Badeværelse med bruseniche og 2-pers. spa. Nyere køkken med bl.a. mikrobølgeovn og opvaskemaskine. I den kombinerede spise- og opholdsstue er der brændeovn, TV med parabolantenne samt stereoanlæg med CD-afspiller. Sauna, solarium og vaskemaskine til rådighed. Sovepladserne er fordelt på 3 soveværelser; 1 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med køjeseng. Til de små feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Gode aktivitetsmuligheder i området. Bl.a. put and take fiskesø, golfbane og gode indkøbsmuligheder i Blåvand, Varde og Esbjerg.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Grærup
Video - Grærup Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !