Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Grærup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Grærup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 65 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 3500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Grærup Vestjylland Danmark

Sommerhus i træ beliggende på en naturgrund for enden af en blind vej. Grunden er omgivet af træer, så der er gode læmuligheder. Til huset hører en stor åben terrasse med diverse havemøbler. Indvendigt er der dels gulvtæpper, dels klinkegulv. Vægge og lofter er er beklædt med træ. Badeværelse med bruseniche, opvarmet klinkegulv, vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet som bl.a er udstyret med opvaskemaskine er kombineret med den hyggelige opholdsstue. Opholdsstuen indeholder brændeovn, TV med parabolantenne, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Der er 3 soverum: 1 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med køjeseng. Desuden fryser til rådighed. Huset ligger blot 400 m fra fiskesø og 9 km fra Oksbøl Badeland. Et dejligt sommerhus på alle tider af året.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Grærup
Video - Grærup Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !