Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gjellerodde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Gjellerodde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 85 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gjellerodde Vestjylland Danmark

På en dejlig havegrund med en fantastisk flot udsigt over Limfjorden fra såvel hus som grund ligger dette dejlige sommerhus i træ, bygget i 1974 og total renoveret i 2002/2008. Til huset hører såvel en overdækket nordøstvendt terrasse som en stor åben sydøstvendt terrasse med gode læmuligheder, storslået udsigt samt diverse havemøbler. Indvendigt fremstår huset lyst og venligt. Gulvtæpper i opholdsstue og køkken/alrum, trægulve i soveværelserne. Lyse trævægge og -lofter i stuen og hvidmalede vægge i værelserne. Køkkenet ligger i åben forbindelse med den hyggeligt indrettede opholdsstue og indeholder bl.a. opvaskemaskine, varmluftovn og fryser. Opholdsstuen er indrettet med pæne lædermøbler og indeholder brændeovn, TV med parabol (digital) og radio med CD-afspiller. Skønt badeværelse med brusekabine, gulvvarme og vaskemaskine. 3 dejlige soveværelser, alle med dobbeltseng. Fra det ene soveværelse er der adgang til den sydøstvendte terrasse. Til husets små gæster findes der barneseng og høj barnestol samt gynge. Der er installeret varmepumpe. Et virkelig dejligt sommerhus for hele familien i et dejligt ferieområde med mange aktivitetsmuligheder, f.eks. surfing, badning, golf og shopping i Lemvig.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gjellerodde
Video - Gjellerodde Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !