Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gjellerodde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Gjellerodde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 60 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gjellerodde Vestjylland Danmark

Virkelig dejligt, højtbeliggende sommerhus i træ, bygget 2002. Utrolig flot udsigt over Limfjorden og en til huset hørende indsø. Fra stuen er der udgang til dejlig stor, overdækket terrasse med gode havemøbler og ikke mindst den fantastiske udsigt over vandet og det omkringliggende landskab. Indvendigt er der trægulve i stue og køkken, på værelser er der tæpper. Malede vægge og trælofter. Pænt, mindre badeværelse med bruseniche. Køkkenet er åben forbindelse med stuen og indeholder bl. a. komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, fryser og mikrobølgeovn. Pæn, stor stue med behagelige møbler, TV, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Sovepladserne fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 1 værelse med køjeseng. Et pænt sommerhus for den lille familie, der ønsker et hus med udsigt, virkelig dejlig have med små terrasser og bålplads. Huset ligger tæt på vandet, golfbane og den hyggelige handelsby Lemvig med alle dens muligheder for shopping.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gjellerodde
Video - Gjellerodde Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !