Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Fjand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Fjand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 75 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Fjand Vestjylland Danmark

Virkelig hyggeligt sommerhus med stråtag, opført i sten 1975. Huset er beliggende på en dejlig stor, ugeneret skov-/naturgrund ikke langt fra Nissum Fjord i et dejligt, veludbygget sommerhusområde med stor fælles legeplads til børnene. Til huset hører åbent og overdækket terrasseareal med gode havemøbler. Indvendigt er der pæne mursten på gulve i stue og køkken, på værelser gulvtæpper. Vægge og lofter er beklædt med træ. Mindre badeværelse. Køkkenet er i åben forbindelse med opholdsstuen og funktionelt indrettet. Dejlig, hyggelig opholdsstue indrettet med bl. a. TV med parabol (digital), stereoanlæg, CD-afspiller og brændeovn. Fra stuen er der udgang til sydvendt, ugeneret terrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 3 soveværelser; 1 med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge. Masser af aktivitetsmuligheder inden for kort afstand, fx badning, fiskeri og naturoplevelser. Virkelig et hus for naturelskere eller folk, som ønsker fred og ro i et hyggeligt hus.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Fjand
Video - Fjand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !