Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Fjand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Fjand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 78 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 25 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Fjand Vestjylland Danmark

Utrolig velbeliggende 2-etages sommerhus i sten og med stråtag. Huset er bygget helt ind i den yderste klitrække i 1925 og renoveret i 2006, hvor den oprindelige stil er bevaret. Til huset hører åbent terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der overalt trævægge og -lofter samt gulvtæpper i stueetagen og trægulve på 1. sal. Badeværelse med bruser og gulvvarme. Moderne udstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn og komfur med keramiske kogeplader. Køkkenet er kombineret med den dejlige og lyse stue, der bl.a. er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital). Sovepladserne fordeler sig på 3 hyggelige soverum med skråvægge på 1. sal: 1 med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge. Høj barnestol og vaskemaskine til rådighed. Et virkelig hyggeligt sommerhus med en formidabel beliggenhed i læ for vestenvinden, kun et stenkast fra vandet. Huset ligger i et meget roligt område med mange attraktioner.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Fjand
Video - Fjand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !