Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Fjand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Fjand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 74 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Fjand Vestjylland Danmark

Dette dejlige sommerhus i træ ligger i fredelige og ugenerte omgivelser på en natur- og skovgrund med udsigt til Nissum Fjord. Det er opført i 1975 og er løbende blevet moderniseret. 2 hyggelige terrasser med havemøbler. På gulvene er der tæpper, dog klinkegulv i bad og køkken. Væggene er malet i lyse farver og lofterne er af træ. Dejligt møbleret opholdsstue med TV, parabol (digital) samt brændeovn. Køkkenet er bl.a. udstyret med fryser og mikrobølgeovn. Huset er indrettet med 3 gode soverum - 1 med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge. Dette hus er beliggende i et dejligt sommerhusområde med mange aktivitetsmuligheder og ligger nær gode bade- og fiskemuligheder. Dette attraktive hus er et godt udgangspunkt for bl.a. enestående naturoplevelser, såsom vandreture langs fjorden og i skoven! Huset bliver opvarmet med olie.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Fjand
Video - Fjand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !