Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Fjand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Fjand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 97 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Fjand Vestjylland Danmark

Et rigtig dejligt sommerhus i træ, bygget i 2003, beliggende på en natur-/klitgrund. Huset ligger for enden af en vej og fra stuen er der en flot udsigt over fjorden og klitområdet. Til huset hører et dejligt terrasseareal med havemøbler samt Weber grill. Huset er flot indrettet med nye møbler. Vægge og lofter er beklædt med træ. Trægulve, dog opvarmet klinkegulv i badeværelse og køkken. Pænt badeværelse med bruseniche, 2-pers. spa samt direkte adgang til husets sauna. Det flotte køkken indeholder bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn samt komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital) og video. De 6 sovepladser fordeler sig på 3 værelser: 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Endvidere står vaskemaskine, tørretumbler, høj barnestol og solarium til rådighed.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Fjand
Video - Fjand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !