Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Fjand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Fjand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 55 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1100 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Fjand Vestjylland Danmark

Pænt, mindre sommerhus i træ, bygget i 1972, men væsentligt moderniseret i 2007 med bl.a. nyt køkken og badeværelse. Huset er beliggende på en dejlig, stor og ugenert naturgrund ikke langt fra såvel havet som fjorden og dets mange aktivitetsmuligheder. Til huset hører en dejlig, sydvendt, ugenert, åben terrasse med havemøbler. Indvendig er gulve, vægge og lofter beklædt med træ. Nyrenoveret badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Køkkenet er kombineret med stuen og er bl.a. udstyret med mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader samt fryser. Sovepladserne fordeler sig på 1 soveværelse med dobbeltseng samt 1 med 1 enkeltseng og 1 køjeseng. Pæn, stor opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Carport på grunden. Et virkelig godt sommerhus til den lille familie. Huset ligger bl.a. tæt på et lysestøberi og 5 minutters gang fra huset ligger der endvidere en skovlegeplads.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Fjand
Video - Fjand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !