Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Fjand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Fjand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 45 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Fjand Vestjylland Danmark

Her er sommerhuset for den lille familie, som ønsker et fredeligt beliggende sommerhus. Huset er opført i 1975 og er beliggende på skov/naturgrund ikke langt fra Nissum Fjord, hvor der er gode fiske- og bademuligheder. Til huset hører en stor kano, så man kan sejle på fjorden og nyde den smukke natur eller fiske (der forefindes redningsveste til både børn og voksne). Til huset hører en åben terrasse med diverse havemøbler. Indenfor er gulve, lofter og vægge af træ. Badeværelse med bruser. Køkkenet er åbent og kombineret med den velmøblerede opholdsstue, som indeholder TV med parabol (digital), DVD-afspiller og brændeovn. Husets 4 sovepladser fordeler sig på 2 soverum; 1 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Huset ligger på en virkelig ugenert grund med meget gode læmuligheder og er beliggende i et godt sommerhusområde med mange aktiviteter.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Fjand
Video - Fjand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !