Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Ferring Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Ferring
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 96 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 75 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Ferring Vestjylland Danmark

Sommerhus i sten, bygget 1996, beliggende utrolig flot lige bag klitten på en meget stor, ugeneret klitgrund for enden af lukket vej. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der klinkegulv overalt, trælofter til kip og murstensvægge. Badeværelse med 2-pers. spa, bruser og direkte adgang til husets sauna. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen og bl. a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og fryser. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng, 1 værelse med dobbeltseng og køjeseng samt dobbeltseng i anneks. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Solarium og vaskemaskine til rådighed. Et sommerhus beliggende i et dejligt område med masser af aktivitetsmuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Ferring
Video - Ferring Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !