Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Ferring Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Ferring
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 100 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 1200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Ferring Vestjylland Danmark

Sommerhus i træ, bygget 1985, beliggende på en dejlig naturgrund kun 300 m fra Vesterhavet. På husets sydside er der en dejlig åben terrasse med diverse havemøbler. Indvendigt er der dels vægge beklædt med træ, dels murede vægge. Trælofter. På gulvene er der rødbrune fliser overalt. Badeværelse med bruseniche. Sauna. Det lyse køkken er kombineret med opholdsstuen og bl. a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og vaskemaskine. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (analog) og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng, 1 med etageseng og 1 sofaplads, 1 soveplads i stuen samt anneks med 2 enkeltsenge. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Solarium til rådighed. Et enkelt sommerhus beliggende i et område med mange muligheder for naturoplevelser. En af de mest populære vandreture, "udsigtsruten," går fra Ferring By langs kanten af klinten forbi Bovbjerg Fyr ud til Trans Kirke og tilbage langs stranden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Ferring
Video - Ferring Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !