Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Ferring Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Ferring
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 76 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 1200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Ferring Vestjylland Danmark

Lækkert, meget privat indrettet sommerhus, bygget i sten i 1983 og renoveret i 2002. Huset ligger på en naturgrund med dejlig græsplæne, hvor der findes sandkasse og gynge til de små gæster. Til huset hører såvel øst- som vestvendt terrasse med havemøbler, hvor I har mulighed for at nyde morgen- og aftensolen. Huset er personligt indrettet med bl.a. stort lædersofararrangement i opholdsstuen. Gulvtæpper, dog klinker i køkken og badeværelse. Væggene er dels beklædt med træ og dels malede. Trælofter. Dejlig rummeligt badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er kombineret med opholds-/spisestuen og bl.a. udstyret med mikrobølgeovn og opvaskemaskine. I den dejlige opholdsstue finder I brændeovn, TV med parabol (analog), video, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser; 1 med 1 dobbeltseng og 1 med 2 køjesenge. Til de mindste feriegæster er der barneseng og høj barnestol. Desuden solarium i husets anneks. Dette hus egner sig ideelt til familien, der ønsker et ophold tæt ved havet og samtidigt ikke vil gå glip af de mange aktivitetsmuligheder i og omkring området ved Ferring.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Ferring
Video - Ferring Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !