Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Ferring Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Ferring
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 110 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Ferring Vestjylland Danmark

Sommerhus i sten, bygget i 1922 og renoveret i 2001, beliggende på en klitgrund kun 50 m fra stranden. Havudsigt fra grunden. Til huset hører en åben terrasse med havemøbler. Badeværelse med bruseniche og vaskemaskine i stueetage. Det funktionelle køkken er udstyret med bl.a. fryser, mikrobølgeovn og komfur med keramiske kogeplader. I opholdsstuen er der TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Sovepladserne fordeler sig på 2 soveværelser. 1 værelse er i stueetagen med dobbeltseng. På førstesalen er der ét stort rum med 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge. I annekset forefindes sauna. Huset ligger i et område med gode muligheder for kystfiskeri. Olieforbrug er inkl. i lejeprisen. Loftshøjde 1,90 m.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Ferring
Video - Ferring Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !