Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Ferring Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Ferring
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 60 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 1200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Ferring Vestjylland Danmark

Dette lille sommerhus i træ, bygget 1998, ligger på en naturgrund kun få hundrede m fra den brede sandstrand i Ferring. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal, hvoraf den del er afskærmet mod vestenvinden af et glasparti. Indvendigt er der hvidmalede vægge og lofter, dog trævægge i værelserne. Tæpper overalt, dog vinyl i køkken og bad. Mindre badeværelse med bruseniche. Køkkenet i lyst træ og adskilt fra stuen er bl. a. udstyret med mikrobølgeovn og fryser. Opholdsstue med lille spiseafdeling og pejsehjørne. Desuden er der brændeovn med glasdøre, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med 2 enkeltsenge og 1 værelse med 1 enkeltseng og 1 køjeseng. Til de mindste feriegæster er der barneseng, sandkasse og gynge. Redskabsrum med vaskemaskine. Dette enkle sommerhus egner sig godt til ferien for den lille familie, der i området omkring Ferring søger fred og ro i naturskønne omgivelser. Området indbyder til vandreture på stranden, i klitterne og ved Ferring Sø.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Ferring
Video - Ferring Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !