Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Dejbjerg Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Dejbjerg
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 84 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 11000 Afstand til indkøb 6000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Dejbjerg Vestjylland Danmark

I rolige og naturskønne omgivelser med udsigt til Dejbjerg Golfbane og Dejbjerg Hede ligger dette flotte, lyse og venlige sommerhus i træ, bygget 2007 på en græsplænegrund. Til huset hører skønt, åbent terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der trægulve overalt, dog klinkegulv i gangen. Skønt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Moderne køkken med bl. a. komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn og opvaskemaskine. Hyggeligt indrettet opholdsstue med stort vinduesparti og godt lysindfald. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 2 gode værelser med dobbeltseng. Desuden hems med 2 sovepladser. Der er installeret energibesparende varmepumpe. Et rigtig dejligt sommerhus, hvor der fra såvel grund, terrasse som hus er er skøn udsigt ud over det skønne naturområde. Området byder på muligheder for at opleve naturen intenst, da der er et rigt dyreliv.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Dejbjerg
Video - Dejbjerg Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !