Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bovbjerg Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Bovbjerg
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 60 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bovbjerg Vestjylland Danmark

Denne ferielejlighed ligger i naturskønne omgivelser, direkte ved Vesterhavets dejlige sandbadestrand, i Bovbjerg Strandpark. Lejlighed, der er opført som rækkehus, er bygget i 1989 og ligger i et stort, privat område uden trafik. Der er udsigt til Vesterhavet og Ferring sø fra 2 af lejlighedens rum. Til lejligheden hører terrasse med havemøbler. Indvendig er gulvene belagt med tæpper. Der er trælofter og hvidmalede vægge. Pænt badeværelse med klinkegulv og bruseniche. Køkkenet er udstyret med køleskab, komfur og kaffemaskine. Opholdsstuen er pænt møbleret og indeholder bl.a. brændeovn og TV med danske og tyske programmer. 2 soverum; 1 med dobbeltseng og 1 med 2 køjesenge. Fra lejligheden er der kun 200 m til stranden, som har blåt flag. Der er desuden legeplads til børnene.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bovbjerg
Video - Bovbjerg Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !