Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bovbjerg Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Bovbjerg
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum    
Areal 280 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bovbjerg Vestjylland Danmark

Dette vidunderlige 2-plans luksussommerhus fra 1992 er bl.a. udstyret med swimmingpool og spa. Huset er i sten og ligger på en stor naturgrund med udsigt over Vesterhavet og Ferring sø. Til huset hører en stor åben terrasse samt en balkon med havemøbler. Gulvene er dels belagt med klinker, dels med tæpper. Væggene er vandskurede. I stueetagen er der en pragtfuld swimmingpool-afdeling med swimmingpool (5,1 x 3 x 1,3 m), opvarmet flisegulv og 2-pers. spa. Desuden separat sauna. 2 dejlige badeværelser med gulvvarme og hhv. bruser og bruseniche. I stueetagen er der desuden 6 rummelige soveværelser; 4 med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge. Smagfuldt indrettet opholdsstue med brændeovn. 1. sal indeholder en flot opholdsstue med bl.a. stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller og TV med parabol (digital). Herfra er der udsigt over havet. Det moderne køkken er veludstyret med bl.a. mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine. Til husets udstyr hører endvidere ekstra fryser, ekstra TV, Playstation2, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, høj barnestol og solarium. Et særdeles godt sommerhus, som kan anbefales til såvel 1 som 2 familier. Endvidere er der på den store grund en basketball- og boldplads samt sandkasse og gynge.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bovbjerg
Video - Bovbjerg Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !