Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bork Havn Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Bork Havn
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 90 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bork Havn Vestjylland Danmark

Lyst, venligt og hyggeligt indrettet sommerhus i træ, bygget i 2005, beliggende på en naturgrund. Til huset hører flere skønne terrasser med havemøbler. Indvendigt er der trægulve, dog gulvtæpper på værelserne. Godt badeværelse med gulvvarme, bruseniche, 2-pers. spa, vaskemaskine, tørretumbler og direkte adgang til husets sauna. Velindrettet køkken med bl.a. mikrobølgeovn, opvaskemaskine, fryser, komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Køkkenet er kombineret med den hyggelige opholdsstue, som indeholder brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 3 værelser med dobbeltseng samt 2 sovepladser i alkove i opholdsstuen. Desuden gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes) samt Playstation2 og solarium til rådighed. Til de mindste feriegæster findes der barneseng og høj barnestol samt sandkasse og gynge. Et skønt sommerhus, som ligger i et område med gode muligheder surf- og fiskemuligheder på Ringkøbing Fjord. Der er endvidere fælles legeplads i området.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bork Havn
Video - Bork Havn Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !