Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bork Havn Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Bork Havn
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 104 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1500 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bork Havn Vestjylland Danmark

Rummeligt sommerhus, bygget i træ i 1975, beliggende på en lukket og ugeneret naturgrund. Terrasse med havemøbler. Indvendig er der gulvtæpper overalt, dog vinyl i køkkenet og klinkegulv i gangen. Godt badeværelse med gulvvarme, bruseniche, 2-per.-spabad og direkte adgang til sauna. Gæstetoilet med gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler. Velindrettet køkken med komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og fryser. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen, hvor der er god plads. Her er der brændeovn, TV med parabol og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 4 soveværelser, 2 værelser med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med køjeseng. Desuden gratis, trådløs internetforbindelse (computer skal medbringes), barneseng, solarium og telefon med tæller til rådighed. Der er installeret energibesparende varmepumpe. Carport til bilen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bork Havn
Video - Bork Havn Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !