Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bork Havn Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Bork Havn
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 100 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 600 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bork Havn Vestjylland Danmark

Dette dejlige, rummelige sommerhus i træ, bygget i 2006, er beliggende på en naturgrund 500 m fra fjorden og få min. kørsel fra Vesterhavet. Rundt om huset er der et dejligt, stort terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der opvarmet klinkegulv i gang og køkken/alrum, trægulv i opholdsstue og på værelserne. 2 lækre badeværelser med bruseniche og gulvvarme. Det ene er desuden udstyret med 2-pers. spa, sauna, vaskemaskine og tørretumbler. Stort, moderne og velindrettet køkken, der bl.a. er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Husets køkken/alrum med god plads er kombineret med den hyggelige opholdsstue. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser er fordelt på 3 gode soverum med dobbeltseng. Endvidere hems med 2 sovepladser. Gynge og sandkasse til børnene. Et dejligt sommerhus, som er beliggende i et område med bl.a. gode surf- og fiskemuligheder og tæt på fuglereservatet Tipperne og Bork Havn med en hyggelig atmosfære, restauranter og små butikker.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bork Havn
Video - Bork Havn Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !