Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bork Havn Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Bork Havn
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 72 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 700 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bork Havn Vestjylland Danmark

På en stor skøn naturgrund med sandkasse og gynge til børnene ligger dette familiesommerhus. Huset er bygget i træ i 1975 og har såvel en åben som en overdækket terrasse med gode læforhold og havemøbler. Indvendig er der gulvtæpper overalt, dog vinyl i køkkenet. Badeværelse med bruseniche. Stort køkken udstyret med bl.a. opvaskemaskine. Køkkenet er kombineret med den hyggelige opholdsstue, hvor der er TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 3 soveværelser: 1 værelse med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med køjeseng. Til de mindste feriegæster er der barneseng og høj barnestol. Et godt sommerhus, som ligger i et naturskønt område, der byder på mange gode oplevelser. Besøg bl.a. den lille lystbådehavn i Bork, hvor der er en hyggelig stemning.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bork Havn
Video - Bork Havn Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !