Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bork Havn Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Bork Havn
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 70 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 600 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bork Havn Vestjylland Danmark

Velholdt sommerhus i træ, bygget i 1980 og renoveret i 1996, beliggende på en stor, dejlig naturgrund med træer og buske i naturskønne omgivelser tæt på fjorden. Til huset hører skøn, åben terrasse med havemøbler. Desuden lukket terrasse på bagsiden af huset. Indvendigt er der lyse trævægge og -lofter. Gulvtæpper overalt, dog klinkegulv på badeværelset. Godt badeværelse med bruseniche og skabsarrangement. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen og bl. a. udstyret med mikrobølgeovn. Hyggelig opholdsstue med TV med parabol (analog) og stereoanlæg med CD-afspiller. Fra stuen udgang til terrassen. Husets sovepladser fordeler sig på 3 gode værelser, 2 med 2 enkeltsenge og 1 med dobbeltseng. Desuden fryser i redskabsrum. Til de små feriegæster findes der sandkasse, gynge og rutchebane på grunden. Et dejligt sommerhus i et område med mange aktivitetsmuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bork Havn
Video - Bork Havn Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !