Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bork Havn Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Bork Havn
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 90 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1100 Afstand til indkøb 1100 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bork Havn Vestjylland Danmark

Smagfuldt indrettet og møbleret sommerhus i træ, bygget i 2005, beliggende på en naturgrund med sandkasse og gynge til børnene. Til huset hører et stort, afskærmet terrasseareal med havemøbler, hvor I kan slappe af og nyde solen hele dagen. Indvendig er der trægulv i køkken og stue, gulvtæpper på værelserne samt opvarmet klinkegulv i gang og på badeværelset. Lækkert badeværelse med bruseniche, 2-pers. spa og direkte adgang til husets sauna. Gæstetoilet med klinkegulv. Stort, moderne køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Køkkenet er kombineret med den hyggelige opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (analog), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 3 soveværelser: 2 med dobbeltseng samt 1 med 2 enkeltsenge. Endvidere forefindes grovkøkken med vaskemaskine og tørretumbler. Barneseng og høj barnestol til rådighed. Et flot, lyst og venligt sommerhus, der er beliggende i et område med gode muligheder for naturoplevelser, windsurfing og lystfiskeri. Tag en tur ned på den idylliske bådehavn i Bork, hvor I kan opleve den hyggelige stemning. Her finder I også flere små butikker.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bork Havn
Video - Bork Havn Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !