Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Fjellerup Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Fjellerup Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 65 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Fjellerup Strand Østjylland Danmark

Ældre, men hyggeligt sommerhus i træ, bygget 1965 og løbende vedligeholdt, beliggende på naturgrund, kun 300 m fra dejlig sandstrand. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der trævægge, -lofter og -gulve, dog klinker i badeværelse. Badeværelse med bruseniche. Lille, men funktionelt køkken udstyret med bl. a. komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, fryser og mikrobølgeovn. Hyggelig opholdsstue med TV med parabol (digital), DVD-afspiller og ghettoblaster med CD-afspiller. Overdækket udestue, som er en del af bebyggelsen, med brændeovn og adgang til soverum med 2 enkeltsenge. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med 2 enkeltsenge og 1 med dobbeltseng og køjeseng. Til de mindste feriegæster er der barneseng , høj barnestol og gynge. Sommerhuset er beliggende tæt ved en af Jyllands bedste og mest børnevenlige strande samt tæt på Djurs Sommerland og golfbaner. Ca. 30 min. kørsel til Kattegat-centeret i Grenaa og Randers Regnskov.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Fjellerup Strand


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !