Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Porto S. Stefano Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Porto S. Stefano
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum 1    
Areal 65 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 12000 Afstand til indkøb 8000 Afstand til spisested 8000

Ferielejlighed til udlejning Porto S. Stefano Toscana Italien

Lejlighed i en lille bebyggelse midt i den typiske mediterranske vegetation på halvøen Argentario. Komplekset, hvortil kun ejeren har adgang, ligger på den side af kysten, hvor der er udsigt over det åbne hav (200 m. i luftlinje). For at komme til havet skal I gå via en privat vej, der kun er for gående. Det sidste stykke af vejen består af trin og løber langs kysten til havet (klipper med platforme til solbadning), hvor der er fantastiske bademuligheder. På grund af den sidste del af stiens særprægethed er dette hus ikke egnet til familier med små børn. Vandet kan ikke drikkes. Fælles pool åben fra 15. juni til 15. september.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Porto S. Stefano


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !