Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Castelnuovo Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Castelnuovo
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 4    
Areal 250 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 7000 Afstand til spisested 7000

Ferielejlighed til udlejning Castelnuovo Toscana Italien

Her kan I bo helt anderledes: I et forsvarstårn fra middelalderen, smagfuldt restaureret og indrettet. (Ikke egnet for børn). Nederst, under buen, ligger det lyse køkken og spisestuen. Soveværelse på øverste etage har vid udsigt til det romantiske bjerglandskab gennem de tykke mure. De fire etager er forbundet via udendørs trappe og vindeltrappe. På det store udendørsområde er der rig mulighed for at tage sol ugenert eller slappe af i skyggen under det store egetræ. 1 times kørsel til Arezzo, Perugia og Adriaterhavet. På grund af husets beskaffenhed (tårn) og en ikke fuldstændig afskærmet swimmingpool er huset ikke egnet for børn under 8 år.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Castelnuovo


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !