Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Femmøller Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Femmøller
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 102 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Femmøller Østjylland Danmark

Ved Femmøller Strand kan vi tilbyde jer dette dejlige luksussommerhus med spa og sauna! Huset er i træ, bygget i 1996, og det ligger på en natur-/havegrund med græs, buske og træer. Stort, delvist overdækket terrasseareal med havemøbler og gode læforhold. Klinkegulv med løse tæpper i stuen. Gulvtæpper i soverummene. Væggene og de skrå lofter er beklædt med ludbehandlet fyrretræ. Virkelig dejligt badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche og opvarmet flisegulv. Fra badeværelset er der direkte adgang til husets sauna. Veludstyret køkkenafdeling med bl.a. fryser, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, varmluftsovn og komfur med keramiske kogeplader. Desuden grovkøkken med vaskemaskine. I den hyggelige, pænt møblerede stue er der brændeovn, radio og TV med parabol (digital). 3 soverum med enkeltsenge. Hems. Et skønt sommerhus på alle årstider.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Femmøller


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !