Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Femmøller Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Femmøller
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 98 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Femmøller Østjylland Danmark

Virkelig dejligt sommerhus med komplet udstyr, der opfylder ethvert ønske om komfort i ferien! Huset er bygget i 1994 og ligger på en skøn naturgrund, kun 150 m fra stranden og op mod "Kystvejen". Stort terrasseareal. I den ene ende af huset er der indrettet en lækker spa-afdeling med spa, sauna, bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler og opvarmet klinkegulv. Der er hhv. gulvtæpper og trægulv med løse tæpper i resten af huset. Trævægge og -lofter. Særdeles veludstyret køkkenafdeling med bl.a. mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine. Dejlig, stor opholdsstue med brændeovn og TV med parabol (digital) og video samt stereoradio med CD-afspiller. Huset indeholder 3 soveværelser med dobbeltsenge. Huset er godt indrettet og pænt møbleret. Af udstyr kan endvidere nævnes: Gratis, trådløs internetforbindelse (computer skal medbringes), solarium, barneseng og høj barnestol. Udendørs er der sandkasse og gynge til børnene. Et dejligt feriested - på alle årstider!

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Femmøller


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !