Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Femmøller Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Femmøller
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 126 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Femmøller Østjylland Danmark

Virkelig dejligt sommerhus i træ beliggende på en skøn naturgrund ved Femmøller Strand og "Kystvejen". Huset er bygget i 1992/93 og renoveret i 2006/07. Til huset hører et stort terrasseareal med havemøbler. I den ene ende af huset er der indrettet en lækker pool-afdeling med klinkegulv, swimmingpool (4,5 x 4,5 x 1,5 m), spa, sauna og bruseniche. Der er hhv. gulvtæpper og trægulv med løse tæpper i resten af huset. Væggene og lofterne er overalt beklædt med fyrrustik. Skønt badeværelse med opvarmet klinkegulv, bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Særdeles veludstyret køkkenafdeling med bl.a. mikrobølgeovn, fryser, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn og opvaskemaskine. Den dejlige, store opholdsstue er møbleret med lædermøbler og indeholder brændeovn, video, DVD-afspiller og TV med parabol (digital). Af udstyr kan endvidere nævnes: Barneseng og høj barnestol. 3 soveværelser (alle med 2 enkeltsenge). Huset er godt indrettet og pænt møbleret. Til børnene er der sandkasse og gynge.Et dejligt feriested!

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Femmøller


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !