Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Femmøller Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Femmøller
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum    
Areal 200 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Femmøller Østjylland Danmark

Virkelig flot luksussommerhus i træ, opført 2008, beliggende på naturgrund i populært sommerhusområde tæt på Lyngsbæk Strand. Til huset hører stort, åbent såvel som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der trælofter, dog Troltecplader i stuen. Hvidmalede gipsvægge. Opvarmede klinkegulve, dog trægulve i soveværelser. 2 dejlige badeværelser, det ene med 2-pers. spa og dampkabine, samt gæstetoilet, i alt 3 toiletter. Flot køkken/alrum med separat spiseafdeling, fryser, komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Hyggelig og lys opholdsstue med lækre møbler, 42" fladskærms-TV, video, stereoanlæg med CD-afspiller og brændeovn. Herfra er der udgang til overdækket terrasse med flot udsigt over området, bl. a. lille "havkig". Husets sovepladser fordeler sig på 4 store værelser med dobbeltseng, 3 af dem udstyret med fladskærms-TV, alle med egen udgang til terrasse. Endvidere 4 sovepladser på stor og lys hems med oplukkelige vinduer. Der er også mulighed for 2 ekstra sovepladser i stuen på en dobbelt sovesofa. Solarium, vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Stort aktivitetsrum med billard, amerikansk poolspil, dart og børne-bordtennis. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Carport til rådighed. Et virkelig flot og anderledes sommerhus beliggende i et smukt naturområde tæt på Mols Bjerge og Ebeltoft med dens mange spændende aktiviteter, bl. a. Det gamle Rådhus, Fregatten Jylland og Glasmuseet. Et kvarters kørsel til Ebeltoft Zoo samt ½ time til Djurs Sommerland og Kattegat-centret i Grenaa.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Femmøller


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !