Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje San Donato in Poggio Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana San Donato in Poggio
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 2 Soverum 1    
Areal 42 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning San Donato in Poggio Toscana Italien

Skøn gammel toscansk villa der ligger i Chianti-bjergene, omgivet af skove, vinmarker og olivenlunde. Huset er blevet omhyggeligt renoveret og er nu omdannet til 6 hyggelige lejligheder til fra 2 til 6 personer. Den traditionelle toscanske byggestil, som er kendt over hele verden, er blevet smukt bevaret. De flotte stenmure og vinduerne ligner noget der er taget ud af et freskomaleri, farverne helt holdt i gyldne, brændte nuancer. Der er en vidunderlig udsigt over de smukke og frodige landlige omgivelser. Huset ligger i et roligt område, som giver rig mulighed til at slappe af og glemme alt om den travle hverdag. Skøn indhegnet have, der er meget velplejet og tilplantet med blomstrende planter og med en græsplæne der kunne være golfbane. I haven er der også flere siddegrupper med havemøbler og ikke mindst en dejlig swimmingpool til fælles brug. Her kan I køle jer på de varme sommerdage og langs poolen er der rig mulighed til at blive dejligt brun. I haven er der også mange potter og krukker med skønne blomster. Lejlighederne er pænt og praktisk indrettede med rustikke landlige møbler. Lige i fint område nær byer af interesse: Donato i Poggio 1,5 km med alle slags forretninger, den gamle middelalderby San Gimignano 18 km, Firenze 20 km og Siena 32 km - begge byer kendt for sin lange historie og sine mange kunstskatte.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i San Donato in Poggio


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !