Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Elsegårde Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Elsegårde Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 84 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Elsegårde Strand Østjylland Danmark

Rigtig hyggeligt sommerhus i træ, bygget i 1972 og renoveret i 2003, beliggende på en naturgrund kun 250 m fra en dejlig badestrand i et populært ferieområde. Til huset hører et såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendig er der flotte trævægge, -lofter og -gulve overalt, dog linoleumsgulv på badeværelset. Ved fordøren er der indgang til badeværelset med bruseniche og vaskemaskine. Lille, men funktionelt køkken med bl.a. opvaskemaskine. Hyggelig opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og radio med CD-afspiller. Ekstra TV i annekset, der kun er beregnet til Playstation (egen Playstation skal medbringes). Husets sovepladser fordeler sig på 1 hyggeligt værelse med køjeseng samt 1 værelse med dobbeltseng. Endvidere er der et flot anneks (2003) med 2 separate soverum: 1 med dobbeltseng samt 1 med køjeseng. Gratis, trådløs internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Barneseng, høj barnestol, gynge og trambolin med sikkerhedsnet til børnene. Barnevogn til fri afbenyttelse. Et utrolig hyggeligt og anderledes sommerhus, beliggende i et meget børnevenligt område, ca. 5 km fra Ebeltoft og dens mange aktivitetsmuligheder, bl.a. Det gamle Rådhus, Fregatten Jylland, Mols Bjerge og Ebeltoft Zoo. Der er endvidere kun ca. ½ times kørsel til Kattegat-Centret i Grenaa og Djurs Sommerland. Huset er nabo til reg.nr. 52-2001.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Elsegårde Strand


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !