Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Egsmark Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Egsmark Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 45 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 20 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Egsmark Strand Østjylland Danmark

Højt på en naturgrund kun 20 m fra badestrand finder man dette dejlige sommerhus i træ, bygget i 1935 og totalrenoveret i 2004, hvor man har bibeholdt den gamle stil. Fra såvel hus som grund er der en pragtfuld udsigt over Ebeltoft Vig og i klart vejr kan man se Samsø og Tunø. Åben terrasse med diverse havemøbler. Overalt lyse trælofter, -vægge og -gulve med løse tæpper. Dejligt badeværelse med klinkegulv og bruseniche. Virkelig flot køkken med bl.a. fryser, mikrobølgeovn, opvaskemaskine samt komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Hyggeligt møbleret stue med brændeovn, DVD-afspiller, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. 2 soveværelser; 1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Gynger til børnene. Huset er beliggende tæt ved områdets mange turistattraktioner.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Egsmark Strand


Egsmark Strand er beliggende i Ebeltoft Vig mellem Mols og Ebeltoft. Badestranden er en børnevenlig sandstrand.

Mols er et område i den sydlige del af Djursland på Jyllands østkyst.

Mols har skov, strand, morænelandskab, hede og et efter danske forhold meget kuperet terræn med bakker på op til 137 meter, og en del er fredet område.

Det kuperede terræn kaldes Mols Bjerge, hvor de mest kendte højdepunkter er Agri Bavnehøj (137m), Trehøje (127 m) og Stabelhøjene (135 m og 133 m).

Tæt ved Lyngsbæk ligger byen Ebeltoft. Byen er den største by og eneste købstad i Syddjurs Kommune, beliggende på vestsiden af halvøen Hasnæs i Ebeltoft Sogn. Ebeltoft tilhører Region Midtjylland.

Ebeltoft er et af Danmarks største rejsemål på grund af byens farverige butiks- og museumsliv (herunder bl.a. Farvergården, Fregatten Jylland og Glasmuseet), og den fordobler næsten sit indbyggertal i industriferien i forhold til resten af året. En grund til dette kan også være den smukke natur i de nærliggende "Mols Bjerge" og de mange badestrande i området.

Mols-Linien anløber byen med hurtigfærger til Sjællands Odde.

Af gode udflugtsmuligheder i området kan bl.a. nævnes Nationalpark Mols Bjerge, Ebeltoft Familiepark , Djurs Sommerland, Randers Regnskov og Kattegat Centret i Grenaa.


Video - Egsmark Strand Østjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !