Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje S. Maria di Castellabate Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Campania S. Maria di Castellabate
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum 5    
Areal 200 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1500 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested 500

Ferielejlighed til udlejning S. Maria di Castellabate Campania Italien

Her bor I i en moderne villa, der er lyst og venligt indrettet med en smule marmor og en stor del smag. Selv badeværelset stråler af elegance, og her kan I slappe af i det ene badekar, der har massagestråler. Feriehuset ligger i udkanten af Santa Maria-området og er omgivet af vinranker, frugttræer og olivenlunde. Det femte badeværelse ligger udenfor huset. Den 92 m2 store, fælles swimmingpool har en dybde på 1,20-2,40 m. Den er åben i perioden 15.06.-15.09.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i S. Maria di Castellabate


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !