Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Ebeltoft Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Ebeltoft
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum    
Areal 160 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 1300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Ebeltoft Østjylland Danmark

På en naturgrund kun 300 m fra vandet ligger dette dejlige og velholdte sommerhus i sten med swimmingpool, spa og sauna, bygget i 1991 og moderniseret i 2002. Flotte, lyse trælofter og -vægge samt lyst opvarmet klikegulv overalt. Dejlig, åben terrasse med havemøbler. Godt og velfungerende køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn, komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn samt fryser. Flot, lys stue med gode lædermøbler, TV med parabol (digital), DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller, telefon med tæller og brændeovn. Fra stuen er der adgang til swimmingpoolafdelingen med swimmingpool (3,0 x 5,0 m) med vandrutschebane, separat børnepool samt 2-pers. spa. I forbindelse med swimmingpool-afdelingen ligger det ene af husets 2 badeværelser, som er udstyret med bruseniche, gulvvarme og direkte adgang til sauna og solarium. Ekstra badeværelse med bruseniche samt adgang til vaskemaskine og tørretumbler. Til børnene er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Huset er udstyret med luftvarme, hvilket medfører et lavt strømforbrug. Huset ligger i et naturskønt område tæt ved Ebeltofts mange attraktioner, bl.a. Fregatten Jylland, Det Gamle Rådhus, Ebeltoft Zoo og Mols Bjerge.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i EbeltoftEbeltoft
Byen er et af Danmarks største rejsemål på grund af dens farverige butiks- og museumsliv (herunder bl.a. Farvergården, Fregatten Jylland og Glasmuseet), og den fordobler næsten sit indbyggertal i industriferien i forhold til resten af året. En grund til dette kan også være den smukke natur i de nærliggende "Mols Bjerge" og de mange badestrande i området.

Mols-Linien anløber byen med hurtigfærger til Sjællands Odde. Filmhøjskolen eller The European Film College blev oprettet i 1993 på bakkerne nord for Ebeltoft med status af folkehøjskole. Forfatter Troels Kløvedal har base i en lille by lidt uden for Ebeltoft.

De seneste år har Ebeltoft mistet mange arbejdspladser og bygger nu hovedsageligt sin økonomi på turismen, hvilket også medfører, at der de seneste år er fokuseret mere på turismen i byen, og mange nye butikker er åbnet. Mange af Ebeltofts butikker er specielle, som fx livsstilsbutikker og et bolsjekogeri. Desuden finder man i og omkring byen Danmarks største koncentration af små studioglasværksteder.

Ebeltoft var tidligere hovedby i Ebeltoft Kommune, men har siden 2007 tilhørt Syddjurs Kommune.Video - Ebeltoft Østjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !