Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Mereto di Capitolo Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Friuli Venezia Giulia Mereto di Capitolo
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum 5    
Areal 300 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 25000 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Mereto di Capitolo Friuli Venezia Giulia Italien

Karakteristisk og smukt renoveret villa i landsbyen Mereto di Capitolo, en af de gamle landdistrikter i regionen Friuli. I nærheden ligger der mange villaer og slotte. Der er fremragende vine og god mad i området. Huset er omgivet af en indhegnet have og vinmark, som er oplagt til aflslapning. Fra stuen på stueetagen er der adgang til haven, og fra køkkenet er direkte adgang til haven. Huset er meget elegant og komfortabelt indrettet med gamle møbler. Ejeren bor i én del af huset, men der er forskellige indgange.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Mereto di Capitolo


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !