Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Dragsmur Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Dragsmur
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 66 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Dragsmur Østjylland Danmark

Dette dejlige sommerhus i træ er beliggende på en stor naturgrund med frugthave og bålplads. Der er kun 200 m til god badestrand med gode fiskemuligheder og Mols Bjerge ligger i kort køreafstand fra huset. Huset er bygget i 1979 og har de seneste år gennemgået en total renovering, så det i dag fremstår lyst, lækkert og moderne. Indvendigt er vægge og lofter beklædt med ludbehandlet fyrrustik og der er nye gulvtæpper i alle rum. Badeværelse med nyt sanitet fra 2009 og bruseniche. Køkkenet er renoveret i 2006 og er kombineret med den hyggelige, velmøblerede opholdsstue, der er indrettet med brændeovn, fladskærms-TV med DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Sovepladserne er fordelt på 1 soverum med 2 enkeltsenge, 1 med dobbeltseng og 1 med dobbelt sovesofa. Til huset hører såvel overdækket som stor sydvestvendt træterrasse med havemøbler.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Dragsmur


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !