Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Orciatico Italien - Sommerhusudlejning af bureau


Italien Toscana Orciatico
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum 2    
Areal 45 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 45000 Afstand til indkøb 80 Afstand til spisested 80

Ferielejlighed til udlejning Orciatico Toscana Italien

Lejligheder i den gamle middelalderlandsby Orciatico, der ligger i bakkerne 17 km fra Volterra og midt i området, hvor man finder Toscanas vigtigste kunstbyer: Firenze, Siena, Pisa og Lucca, San Gimignano og heller ikke langt fra havet (45 km). Stedet er omgivet af store skove og godt udgangspunkt for ture til fods eller på cykel i den uberørte natur, der huser flere ruiner fra middelalderslotte og vindmøller. I landsbyen er der to dagligvareforretninger, en bar, en lille restaurant og et posthus. I Lajatico, 7 km, er der alle typer forretninger, og skal man i supermarked tager det 10 minutter i bil. Lejlighederne er rustikt indrettet. Boligerne ITP311 og ITP312 har fælles udsigtsterrasse med møbler på taget. Det er ikke tilladt at køre i bil i centrum af Orciatico (forbeholdt beboerne). Parkeringsplads 100 m.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Orciatico


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !