Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Dråby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Dråby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum    
Areal 148 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Dråby Østjylland Danmark

Med en skøn beliggenhed, kun 200 m fra dejlig badestrand, finder I dette skønne sommerhus i træ, bygget i 1991, løbende vedligeholdt og senest renoveret i 2010. Til huset hører et dejligt terrasseareal med havemøbler. Indvendig er vægge og lofter beklædt med træ. Klinkegulve, dog gulvtæpper på værelserne. Hyggelig opholdsstue med gode møbler, TV med parabol (digital), stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller og brændeovn. I forbindelse med opholdsstuen ligger køkkenet som bl.a. er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Husets sovepladser fordeler sig på 4 gode soverum; 2 med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge. Desuden 2 sovepladser samt ekstra TV og DVD-afspiller (ikke tilsluttet antenne) på husets hems. Stort aktivitetsrum med diverse former for spil bl.a. dart, air-hockey, bordfoldbold og ekstra TV til Nintendo Wii med den store sportspakke. I aktivitetsrummet finder I desuden 2-pers. spa (afskærmet) samt adgang til dejligt badeværelse med gulvvarme, bruseniche og sauna. Ekstra badeværelse ligeledes med gulvvarme og bruseniche. Af yderligere udstyr kan gratis, trådløs internetforbindelse (computer skal medbringes), vaskemaskine og tørretumbler nævnes. Til de mindste feriegæster findes der barneseng og høj barnestol samt gynge og sandkasse. Der er installeret et genvindingsanlæg, som reducerer strømforbruget. Et rigtig dejligt sommerhus beliggende i et børnevenligt og populært ferieområde - ikke langt fra Ebeltoft By og dens mange aktivitetsmuligheder og seværdigheder som f.eks. Det Gamle Rådhus, Fregatten Jylland, Glasmuseet og Ree Park. Der er ca. ½ times kørsel til Kattegat Centret i Grenaa og Djurs Sommerland. Den nye nationalpark Mols Bjerge er også et besøg værd.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Dråby


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !