Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Dejret Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Dejret
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 100 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 1200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Dejret Østjylland Danmark

I rolige omgivelser, kun 200 m fra stranden ligger dette lyse og indbydende luksussommerhus med spa og sauna. Huset er opført i 2002 på en naturgrund, hvor der er anlagt såvel åben som overdækket terrasse med tilhørende havemøbler. Indvendig er der ludbehandlede trælofter og tapetserede vægge. I stue og værelser er gulvene belagt med træ, i resten af huset er der klinkegulve. Huset har 2 badeværelser med gulvvarme og bruseniche. I det ene findes endvidere 2-pers. spa og sauna. Det dejlige køkken er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser samt komfur med varmluftovn og keramiske kogeplader. Den store, lyse stue indeholder brændeovn, video, stereoanlæg med CD-afspiller samt TV med parabol (digital - kun danske kanaler). Huset har 3 soverum; 2 med dobbeltseng og 1 med både dobbeltseng og køjeseng. Desuden vaskemaskine til rådighed. Gode muligheder for udendørs aktiviteter - bl.a. fodboldmål og badmintonnet.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Dejret


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !