Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Boeslum Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Boeslum
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 105 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Boeslum Østjylland Danmark

Sommerhus i træ i 2 etager, bygget 1982 og moderniseret 2003, beliggende på naturgrund i roligt område med kort afstand til dejlig badestrand og godt fiskevand. Åben terrasse. Trægulve i stue og køkken. På 1. sal er der gulvtæpper. Trævægge og -lofter. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Køkken med separat fryser, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn og mikrobølgeovn. Stuen er udstyret med brændeovn, video, DVD-afspiller, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Endvidere er der fra stuen udgang til udestue. Vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. De 8 sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng, 1 værelse med køjeseng i stueetagen samt 1 værelse med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge på 1. sal. Sandkasse og gynge til børnene. Robåd.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Boeslum


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !